работодатели

МенпауърГруп

Ние в Менпауър помагаме на хората, компаниите и правителствата да вземат правилното решение, като се възполваме от това, което се случва в момента, и като разбираме какво предстои да се случи на променящия се пазар на труда. В тази секция ще научите повече за хората, които работят за вас, нашата структура на управление, историята ни и начина, по който работим с нашите кандидати, служители, клиенти и обществото като цяло.

Компанията накратко

ManpowerGroup (NYSE:MAN) е световният експерт в областта на работната сила, създаващ новаторски решения за човешкия капитал от близо 70 години. Като специалисти в областта ние ежедневно намираме смислена реализация на над 600 000 мъже и жени с широк спектър от умения и в най-различни браншове. Чрез фамилията от брандове на ManpowerGroup – Manpower®, Experis®, Right Management® и ManpowerGroup® Solutions, ние помагаме на повече от 400 000 клиенти в 80 страни да намерят решение за критично важните си потребности от квалифицирани служители, като осигуряваме комплексни решения за откриване, управление и развитие на талантите. През 2019 г. за десета поредна година ManpowerGroup е отличена като една от най-етичните компании в света, както и една от най-уважаваните фирми в класирането на списание „Форчън“, с което затвърждаваме позицията си на марката, ползваща се с най-голямо доверие и уважение в бранша. Вижте как ManpowerGroup прави човешки възможното зареждане с таланти наwww.manpowergroup.com.

Основаване

1948 година в Милуоки, щат Уисконсин,САЩ

Продажби

22 милиарда щ.д. през 2018 година

Най-етична компания

Награда "Най-етична компания" за 2014, 2015, 2016 и 2019 година на Ethisphere Institute в категорията "Бизнес услуги"

Сред най-успешните компании на класацията Fortune

През 2007-ма 10,000 висши мениджъри, директори и борсови анализатори за пета поредна година нареждат Менпауър сред най-успешните компании в сектора на човешките ресурси в класацията на Fortune.

Класация за Най-уважаваните компании

За тринадесета поредна година заема първо място в индустрията си в класацията "Най-уважаваните компании" на списание Fortune

Клиенти

400,000 клиенти в цял свят.

Офиси

2,900 офиса в 80 държави.

Служители

30,000 служители в цял свят през 2018 година.

Назначения

3,4 милиона назначения на постоянни и временни позиции през 2018

Фондова борса

Менпауър е регистрирана на Нюйоркската фондова борса под символа: MAN.