Обучения

Обучения

Ние предлагаме богат избор от решения за обучение и усъвършенстване, които помагат на нашите служители, клиенти и техния персонал да подобрят уменията си и да придобият квалификации, които ще им помогнат да успеят на постоянно променящия се пазар на труда.

Увеличението на базата ви от талантливи кадри в среда, която става все по-мобилна, изисква промяна на традиционното мислене по отношение на задържането на перонал, лоялността и инвестициите в кариерно развитие.

Менпауър може да ви помогне да изградите лоялност в мобилната работна сила, като предложи готов  достъп до обучения и нов подход към измерването и управлението на таланта на всички нива. Уменията, които изисква днешният пазар на труда, се променят по-бързо от когато и да било преди и затова хората се нуждаят от бърз и лесен достъп до обучения, когато и където се нуждаят от тях.

Програмите на Менпауър Direct Training представляват интернет базиран обучителен център, който ви позволява да се включите в него 24 часа през интернет. Центърът предлага хиляди курсове на няколко различни езика. Това е един лесен начин служителите от всички нива да актуализират уменията си и е безплатен за всички служители на Менпауър.