работодатели

Постоянни и временни назначения

Ние от Менпауър сме щастливи да работим заедно с работодателите, като им предлагаме качествени кандидати,които да отговарят на техните нужди.От временни назначения до цялостно управление на  работната сила, ние разполагаме с временни служители, които работят в малки местни компании, както и в големи мултинационални.

Ние намираме и постоянна работа, като рекламираме, интервюираме и избираме най-добрите  служители за хиляди клиенти. Ние създаваме и предоставяме специализирани решения за човешки  ресурси и аутсорсинг за някои от най-големите компании в света.

 

Услуги

 

Глобалната ни мрежа от 4,500 офиса в 83 държави ни позволява да посрещнем нуждите на нашите  клиенти от всички индустриални сектори, назависимо дали са международни, мултинационални или  местни компании. Предлагайки пълна гама от услуги, ние можем да помогнем на всяка компания да  увеличи продуктивността си чрез подобрена стратегия, качество, ефикасност и намаляване на  разходите на работната им сила.
Постоянни и временни назначения

Менпауър има знанието, ресурсите и достъп до глобална мрежа от талантливи кадри,затова можем да ви предложим хората, от които се нуждаете – точно когато се нуждаете от тях.

Качеството на един кандидат не се определя само от квалификациите му, но и от способността му да успее в дадената организация, където е нает на работа. Менпауър винаги е бил символ на качествени назначения заради постоянния ни фокус да намираме точния кандидат, който да отговаря на средата и културата на работодателя, както и на самата позиция.

Целта ни е да намираме компания за всеки кандидат, където той да има не само работа, но и място, към което принадлежи и на което да расте. Ние намираме най-добрите кандидати за всички видове позиции и индустрии както на административно, така и на управленско ниво.